таг: порно

Тамблр, сам ова си го бараше

Што може да се случи со социјална мрежа која вади леб од порнографија кога одеднаш ќе забрани порнографија? Mоже да се случи Тамблр. Повеќе

На 17 декември Тамблр го укинува порното

Содржините за возрасни ќе бидат трајно забранети на платформата како дел од напорите на Тамблр да го одоброволи Епл и да дозволи враќање на нивната апликација во Ап стор. Повеќе

Барање влакно во порното
Двете страни на јапонското порно

Една машка и една женска јапонска порно ѕвезда, двајцата пензионирани, разговараат за своето искуство. Веројатно октоподите ќе ги има во третиот дел. Повеќе

Нова книга на Стоја: Филозофија, мачиња и порно

Наречена „поп стар на порното“, Стоја, актерка и продуцентка на филмови за возрасни со српско потекло, е бранителка на порно индустријата и еден од нејзините најартикулирани коментатори. Сега има и нова книга. Повеќе

Порното вреди меѓу многу и претерано многу пари

И ова не е сума од еден, два, сто или петстотини милиони долари, туку најмалку по 10 пати повеќе од тоа. Повеќе

Бирај или ќе бидеш поштен или ќе гледаш порно
Нема криење од гледање порно

Тоа што браусерот си го ставил/а на „инкогнито“ не значи дека твојата активност засекогаш е исчезната, туку само дека таа е подобро скриена на твојот уред. Повеќе

Италијански фудбалер се сели во порно индустрија

Да кажеш ќе отвора ланец ресторани или кафулиња, ќе се занимава со менаџирање млади таленти, со членство во управа, па да го разбереш. Ама овој видел не видел, отишол да снима порки. Повеќе

Околу технологијата што може да монтира кое било лице на кое било порно видео

„Дипфејк“ е синоним за видеа во кои лицето на еден човек дигитално е монтирано на телото на друг човек, и во прво време ова беше повеќе „заземање на домејнот“ отколку што воопшто постоеше некое видео кое може барем на момент да прелаже човек. Последниве месеци сето ова се смени откако почнаа да кружат програми кои речиси автентично ги менуваат главните ликови во цели видеа, и ова претежно беше искористено во порно. Повеќе