Букбокс читанка

„ТИШИНА: МОЌТА НА ИНТРОВЕРТНИТЕ ВО СВЕТ КОЈ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕСТАНЕ ДА ЗБОРУВА“ од Сузан Кејн