таг: пилешко

Како да потрошиш богатство за подобри пилешки гради

Ланецот за брза храна Chick-fil-A користи едно парче пилешко месо во неколку различни рецепти. Сега решија да го сменат начинот на кој го подготвуваат. Ова ги чини 50 милиони долари. Повеќе

Пилешко со пармезан
Полнето пилешко

Полнети панирани пилешки стекови. Повеќе

Пилав со пилешко
Пилав

Пилешка тава со ориз и тиква. Повеќе

Пилешки кроасани
Кроасани

Лиснато тесто со пилешко и зеленчук. Повеќе

Италијански ќофтиња
Ќофтиња

Пилешки ќофтиња со пире. Повеќе

Пилешка салата
Салати

Пилешка салата со тортиља чипс. Повеќе

Пилешко со тестенини
Зачинето пилешко

Зачинета пилешка салата. Повеќе

Теријаки пилешко
Јапонски специјалитет

Пилешко со ориз и зеленчук. Повеќе

Панирано пилешко
Пилешко

Панирано пилешко со пире од сладок компир. Повеќе