таг: брендови

Можеш ли да потрефиш брендови од птичја перспектива?
Оригиналите се преценети

Патот до добар фејк почнува од комплетна незаинтересираност за оригиналот, и со таква почетна позиција речиси и да нема крај на можните комбинации. Повеќе

Што оригинал ти треба?

Ако во скоро време имате купено некој нов скап еркондишн, има големи шанси видеово да ви направи јанѕа. П.С. ова не важи само за клими. Повеќе

Облеката е само трошок за луксузните брендови

Моментално ниту едно парче облека не е ни приближно финансиски исплатливо за Гучи, Прада, Витон и слични демонстрации на богатство, како што се парфеми, ташни, чевли и додатоци. Повеќе

Тажни брендови

Бунтот е некаде помеѓу "не пукнавте со среќниве брендови" и "можеби не сте толку тажни колку што ве цртам, ама па и не сте толку среќни што се цртате." Дело на Адам Курц (@adamjk), а изборот е по нарачка на твитерџии. Повеќе

Сите брендови на Куќа од карти

Во трета сезона Клер обично шета со Ајфон, Реми Дентон е во Бјуик, Френк секогаш носи часовник на IWC. Вкупно, во годинешнава сезона од серијата се појавија 105 брендови. Повеќе

Премногу популарни за да бидат кул

Иако наши луѓе и натаму се чекираат кога се во некој соседски Старбакс, небаре се на ултра ексклузивно место а не во дуќан кој продава скапо кафе во еднократна амбалажа, самата компанија има ужасни проблеми да го избегне имиџот на општа дроља. Повеќе

Зошто мртвите жени се идеални заштитни лица на брендови?

И покрај тоа што е мртва веќе 52 години, Мерлин Монро доби работа по којашто умираат голем број нејзини живи колешки - ангажирана е како нов заштитен знак на Макс Фактор. Тоа не е ни прв, ни последен пат компаниите да користат ликови на одамна починати актерки, прикажувајќи ги во нивните најдобри години. Повеќе

Ајпад поинтересен и од чоколади

Во конкуренција со Дизни, Никелодеон, ЈуТјуб, Нетфликс, МекДоналдс, Тојс ар ас и неколку видови бонбони и чоколади, АјПад е број 1 бренд кај деца од 6 до 12 години. Повеќе