таг: бизнис лига

Фабрика Карпош – ГИМ со одлично второ полувреме до победа над Уни Банка

Екипите на Македонски Телеком, Сава Осигурување и Фабрика Карпош - ГИМ славеа победи во третиот ден од 25. коло во Бизнис лигата на Македонија. Повеќе

Џонсон Мети во последните минути од натпреварот до победа над Вип

ЕЛЕМ и Џонсон Мети славеа победи во вториот ден од 25. коло во Бизнис лигата на Македонија, а Пекабеско ја доби службено. Повеќе

Еуро Табак ја продолжи победничката серија во дуелот со ЈСП

Во првиот ден од 25. коло од Бизнис лигата на Македонија славеа екипите на Матрикс, Еуро Табак и Рамстор. Повеќе

Сава Осигурување во второто полувреме до победа над Гранит

Екипите на Уника, Лукоил и Сава Осигурување славеа победи во последниот ден од 23. коло од Бизнис лигата на Македонија. Повеќе

ЕВН со пресврт во последните секунди до победа над Фабрика Карпош - ГИМ

Македонски Телеком и ЕВН славеа победи во третиот ден од 23. коло во Бизнис лигата на Македонија, а Вип ја доби службено. Повеќе

Пекабеско со пресврт до победа над Искрател Груп

Во претпоследниот ден од 22. коло во Бизнис лигата на Македонија победи славеа екипите на Гранит, ЕВН и Пекабеско. Повеќе

Во драматична завршница Еуро Табак поуспешни од Македонски Телеком

Матрикс, Рамстор и Еуро Табак славеа победи во вториот ден од 22. коло од Бизнис лигата на Македонија. Повеќе

Вип со одлична игра дојде до победа над Уника

Борис трајковски и Вип славеа победи во последниот ден од 21. коло од Бизнис лигата на Македонија, а Лукоил и Сава Осигурување одиграа без победник. Повеќе

Еуро Табак со тимска игра до победа над ЕВН

Екипите на Окта, Гранит и Еуро Табак славеа победи во третиот ден од 21. коло во Бизнис лигата на Македонија. Повеќе