Фчерашни 3 сезона, 2 епизода

Во недела од 20 часот на телевизија „Телма“, новите „Фчерашни новости“ ви носат:

- Фчерашни истражуваат: Кој е најголемиот проблем на Македонците?

- Скандал: Запалено возилото на претседателот на позната месна заедница

- Фчерашни анализа: Какви коефициенти имаат партиите на престојните локални избори

Не заборавајте, третата сезона на пародичните вести, има нов термин во недела. Вклучете е на „Телма“ од 20 часот и останете на чекор зад сите.

(комерцијален текст)

6 Октомври 2017 - 12:43