таг: секс

На некои луѓе им е слатко со пчели
Пчела или магаре?

Во оригинал текстов ги има следниве тагови: секс со пчели, фетиши, мелисофилија, сексуална девијација, живот, забава. Сè ни е јасно, освен тоа „забава“. Повеќе

Кој е за пауза за секс?

Шведски политичар цени дека секој вработен во текот на работниот ден треба да има саат време да тркне до дома (или кај и да е) и да се плесне со партнерот. Пред да гласате ЗА, проценете добро; ваквата пауза дополнително би ги фрустрирала оние што страдаат од нејебитис; дури тогаш Фејсбук ќе вришти од нивни коментари за секоја (ебена) тема. Повеќе

Мажите и жените никогаш нема да можат да бидат пријатели (ама тоа нема врска со сексот)

Тазе студија фрла нова светлина на ова вековно прашање со кое се мачеше и Хари кога ја сретна Сали. Да, не можат да бидат пријатели, ама, Хари мозгаше за погрешна работа. Повеќе

Казна што престанува со првата брачна ноќ

Американски судија му наредил на 19-годишен дечко да нема никаков секс, со никого, пред да се ожени. Ова му е дел од казната што силувал малолетничка.

  Повеќе

Да зборуваме за секс

Мада, што ќе зборувате со нас, зборувајте со некој што се разбира во темата, на пример со Порнхаб. Од порносервисот отворија сајт за сексуално образование и здравје, и планот им е да им се најдат на сите свои корисници што имаат нејаснотии околу сексот. Повеќе

Сексот на рецепт ги подели Германците

Иако видоа дека Македонија веќе смисли субвенции за све живо и диво, германската партија на зелените сепак најде тема која ние сè уште ја немаме покриено - државата да плаќа за секс со проститутки. Е, тоа е клиентелизам. Повеќе

Не се плаши, не се бој, нема коски итн.

Кај мајмунот е колку прст, кај моржот знае да биде долга и 60 сантиметри. А човекот воопшто нема коска на пенисот. Видете, со моногамијата мажот изгуби многу, па и тоа. Повеќе

Британија ќе цензурира видеа со "неконвенционален" секс

Пуританскиот дел од Британија е на праг да извојува голема победа ако пројде предлогот за забрана на видеа со неконвенционален секс. Да се објасниме директно: освен оние фетиш порничи, спенкувања и слично, во тоа би спаднала и познатата категорија "four fingers". Замислете вие држава да ви се меша колку прсти можете да употребувате во секс.  Повеќе

Секс во тава (Sex in a pan)

Интересен наслов, но не го смислив јас! :))) Повеќе