таг: порнхаб

Пред Порнхаб: фаталните последици на самозадоволувањето

„Тој беше млад и убав, мајчина радост и гордост - но умре во големи маки, слеп, болен и парализиран, на само 17 годни. Да ги знаеше последиците на мастурбацијата, можеби ќе поживееше“. Повеќе

Горно и Долно Дупени обесправени од Порнхаб

Најпосетуваната порно платформа на светот започна иницијатива за прогласување „Премиум места“ со која жителите  на оние села и градови чии имиња досега служеа за подбивање, ќе видат некој ќар од кумот. Повеќе

Да се помириме со време: нашите деца (ќе) гледаат порно на интернет

Минатата година посетителите на Порнхаб, најголемиот порно сајт на интернет, изгледале околу 92 милијарди секси видеа. Не дека во тоа има нешто лошо. Ама со такви бројки и со генералната достапност на ваквите содржини човек со мало дете се прашува - што кога тоа ќе ги открие ваквите сајтови? Ако тоа веќе не се случило... Повеќе

Манијата по спинери пенетрираше и во порното

Факт: Фиџет спинерите се сè повеќе барани. Факт: На многу луѓе најзгодно им е да побараат работи за кои ќе се заинтересираат на сајтови кои и обично им вршат работа. Факт: На многу луѓе работа им вршат порно сајтови.   Повеќе

Како е да се биде маркетинг агенција на Порнхаб

Агенцијата е Офицер и Џентлмен, и е одговорна за најголемиот дел од виралните видеа и кампањи околу брендот Порнхаб. Главниот предизвик: како да рекламираш на популација која е премногу засрамена да признае дека секој ден минува повеќе време на сајтот отколку на миење заби. Повеќе

Порнхаб ги извади посетителите од памет

Ќе пишевме дека ги извадил од гаќи, ама ни текна дека добар дел од посетителите на најпопуларната порно платформа и онака се веќе извадени од гаќи. Повеќе

Порно бројките од 2016

Иако останува тоа дека никој не гледа порно, годинава само на Порнхаб се изгледани 91,8 милијарди (милијарди!) видеа. Сервисот стримал 99 гигабајти во секунда, или 3100 милијарди гигабајти во цела 2016. Повеќе

Фашистичка Русија

По наредба на руските власти надлежни за контрола на медиумите, Роскомнадзор, во земјата од сега па во иднина комплетно е забранет пристапот до Порнхаб. Повеќе

Гратис Порнхаб како превенција против зика вирусот