таг: Брус Спрингстин

14 х Спрингстин и други
Bruce Springsteen // Prove It All Night (1978)
Bruce Springsteen // Hello Sunshine
Приказната за тоа како Спрингстин ја има напишано и снимено „Born In The U.S.A.“
Брус Спрингстин сам на Бродвеј, Нетфликс 16-ти декември
„I’m On Fire“ на Спрингстин преработена од Лорди
Топ 5 омилени песни на Спрингстин од Спрингстин
Спрингстин MНОГУ сака да пишува со големи букви

Кога некој пишува само со големи букви ИЗГЛЕДА КАКО ДА СЕ ДЕРЕ и генерално не е убаво. Посебно грдо изгледа во книга, па дизајнерите обично препорачуваат замена на ваквите делови со италик, освен ако баш не се мора. А на Брус изгледа му се мора. Повеќе

Спрингстин во новата автобиографија: „Страдав од тешка депресија“
Шефе, бе?

На 27 септември излегува книгата од 500 страници „Роден за трчање“ (Born to Run), во која меѓу другото Брус отворено зборува за депресивните периоди низ кои минувал на почетокот од својата шеста деценија (сега има 66). Повеќе