таг: ајфон

Ајфон 11 е најмалку иновативниот Ајфон до сега
Русин откри катастрофален баг (како за кого) на Ајфон
Внимателно со Ајфоните

Заради пропуст кој до сега беше превиден (намерно или не) од глобалната технолошка заедница, Епл ќе заврши на суд во Москва. Повеќе

Распарувањето на Ајфон 11 про
Рецензија на Ајфон 11: Најдобрата камера што телефон некогаш ја имал
За тие што би фрлиле над 1000 евра за мобилен: Галакси Ес10 плус вс. Ајфон Икс-ес Макс
Сите се експерти зошто крахираа акциите на Епл

Епл компјутерс инк. е основан на 3-ти јануари 1977. 42 години подоцна, Епл ја прославува својата годишнина со пад на вредноста на акциите од речиси 450 милијарди долари (за споредба колку што е вкупната пазарна вредност на Фејсбук), која трае од пикот во октомври минатата година. Повеќе

Кој го измисли Ајфонот?

Како што Илон Маск не го создаде сам електричниот автомобил, и Марк Зукерберг не ги создаде социјалните мрежи, така и Стив Џобс не го создаде Ајфонот. Сите спротивни наративи на ова се „фактички некоректни и не помагаат на долг рок“. Повеќе

Совети околу фотографирање со Ајфон
Што се случува кога ќе замениш Ајфон Икс од 1000 долари со телефон од 200 долари