таг: веб класици

Што научив од мајка ми
Веб класици:

- Мајка ми ме научи за правилата на осмозата.
"Затвори уста и јади ја супата." Повеќе

Тетовско љубовно писмо
Веб класици:

Ме мафташ ка будаљинка на мртво, а и ладен си у последно време према мене и ич не ме сајдисуеш. Сигурно зашто не носим најлонќе ка скопјанќете. Ако је за тоа ќе идем у Вратница и ќе купим и тоа америчќе па тогај ќе видимо чиви ноѓе и чиви бутќе са пубаај. Повеќе

Јас сум поминал убаво, а?
Веб класици

Гарантираано ќе ја засакате раскажувачката ведрина на овој тетовчанец кој бил на циркус. И таму дознал дека освен во Тетово, убави женски има и во Италија. А циркусот го доживеал со другар. Од сите точки го издвојува коњот. А коњот ми стегаше. Браво царе. Повеќе

Точка на топење на Гркот
Веб класици:

Според Даглас Адамс, 42 е ултимативниот одговор на универзумот, смислата на животот и сè друго. Овде, 42 е секундата од видеото на која се открива смислата на гранитно - азбестниот национален идентитет на монолитната Грција. Грк си додека е фино и топло, ама кога ќе запече газот... Отворај вратата, еба си мајката! Повеќе

20 работи што ги научив од техничка поддршка

Порано или подоцна ќе налеташ на лице кое ќе го напише зборот "спејс" или ќе заборави да го вклучи компјутерот во струја. Ако не си, почекај, ќе го сретнеш. Повеќе

Почетоците на балканскиот сајбер
веб класици:

Се враќаме децении назад, во "херојските" денови на тогашната југословенска музикa и естрада, која по својата ангажираност и релевантност, дури и во своите најсељачки верзии, во споредба со она што денес мораме да го слушаме е Rage Аgainst The Machine! "Песна над песните" од тоа време e нумерата "Аполо 9". Повеќе

Велешко мезе
Веб класици:

subject: Velesko meze??? Da ne si ja bara UREDNIKOT beljata ???? !!!! Повеќе

Скара, како машки звучи тоа
Веб класици:

Скарата е единствената храна која некои мажи знаат да ја прават. А тоа отприлика изгледа вака: Повеќе

Дали љубовта е слепа?
веб класици:

Типот се вика Алваро де Миранда Нето. Роден 1973 во Бразил. Познат е по тоа што обожава коњи и главно се занимава со нивно јавање на пречки. Алваро порано ја сакаше оваа жена: Повеќе