таг: апликации

Апликации со мапи за пешачење
Обемна и детална листа на алатки за дизјан (графички)

На страна изобилието, веројатно најважно е што листата е редовно одржувана, дополнувана и прочистувана ако има потреба. Има 35 категории со алатки за дизајн, скоро и да нема нешто што е прескокнато, и секоја од нив полна со пристоен број помагала објаснети со по неколку зборови. Заслужен букмарк. Повеќе

Апликации за луѓе што пишуваат
Многу пристојна апликација за банка
Најдоброто од Гугл плеј за годинава

Изборот е поделен на неколку категории, две важни: најдобра апликација и најдобра игра; и уште неколку ставки како филм, музика и сродни мултимедијални содржини што Гугл се обидува да ги истурка во својата продавница. Повеќе

Нетфликс е апликацијата што направи најмногу пари во 2017, а да не е игрица

Титулата е во збирна конкуренција, од пари направени во Ап стор на Епл и на Гугл плеј заедно. Нетфликс апликацијата за годинава има раст од 138% и од претплати има собрани околу 510 милиони долари. Повеќе

100 бесплатни и корисни програми за студенти
Апликации што би требало да те подобрат во 2018
Апликации кои те потсетуваат дека ќе умреш
Koга смртта те пинга

WeCroak (достапна за iOS за 0.99 долари) е апликација базирана на поговорка од Бутан, која вели дека за да се биде среќен, човек треба да мисли на смртта барем пет пати дневно. Звучи како корисна алатка за годината што претстои. Повеќе