таг: Џереми Кларксон

Кларксон, Меј, Хамонд, нешто како фајронт

Легендите на Топ гиар (кои подоцна станаа богаташите од Гранд тур) објавија крај на својата кариера на снимање „студиски автомобилски програми“. Повеќе

„If You'd Just Let Me Finish“ на Џереми Кларксон, пречитано и скратено од Џон Крејс

Гардијан секогаш има нешто за жени и за менопауза. А што правиме со дебели средовечни мажи што имаат средовечна криза? Повеќе

18-ти ноември, премиера на Гранд Тур
Кларксон ги избра 10-те најлоши автомобили

Колите можат, и треба, да бидат многу повеќе од превозни средства, и ако производителите продолжат да мислат дека не можат, тие сами го предизвикуваат својот крај. Еден ден Гугл и Убер и Епл ќе создадат машини без возачи што евтино и безбедно ќе не носат од место до место, и сите ќе се возат во нив освен ако постојните производители не најдат начин како да нè воодушеват и возбудат, појаснува Кларксон околу потребата од создавање возбудливи автомобили. Повеќе

Кларксон, Меј и Хамонд го гледаат новиот Топ Гиар
Кларксон и Меј околу останувањето / напуштањето на ЕУ
Првата реклама на Кларксон за Амазон (и малку за БиБиСи)
Нетфликс: Топ Гиар не вредат за парите

Кога тројката потпиша за Амазон, официјалната информација беше дека договорот бил "многу, многу, многу скап." Ова го потврдува директор на Нетфликс, кој преговараше, ама не потпиша со водителите на Топ Гиар. Повеќе

Новото Топ Гиар ќе биде "многу скапо"

По зборовите на основачот на Амазон, Џеф Безос, новото шоу на поранешните водители на Топ Гиар ќе биде "многу, многу, многу скапо". А Безос не е човек кој лесно се плаши од пари. Повеќе