таг: македонска одбојкарска репрезентација

Македонија се пласираше на Европско првенство во одбојка

Одбојкарите се дискретните херои на почетокот на новата 2019 година. Со убедлив триумф од 3-0 над Унгарија, најдобрите македонски одбојкари го остварија сонот да се пласираат на едно Европско првенство. Повеќе