таг: игра на тронови

ХБО ја потврди серијата „Куќата на змејот“, приквелот на Игра на тронови
Многу точно измислено сведоштво од состанокот за 8-та сезона на ГОТ
10.000 души ја гледаа Игра на тронови на фудбалски стадион во Москва

Во понеделникот вечерта на стадионот на Локомотива Москва во населбата Черкизово се прикажала шестата епизода од осмата сезона на планетарно познатата серија „Игра на тронови“. Повеќе

Не гледам Игра на тронови, и тоа ме прави многу поинтересна од тебе

Пеколот е составен од други луѓе што зборуваат за Игра на тронови. И пеколот, како што открив на мое масовно ужасување, е невозможно да се избегне. Повеќе

Џорџ Р.Р. Мартин пред цел свет да му се плаши

Година 1998, Џорџ Р.Р. Мартин познат само по дома и ретко на кој друг, за време на некоја конвенција дава интервју за некоја нова книга што ја пишува со наслов „Судир на кралеви“, инаку втора книга од неговиот серијал „Песна за мразот и огнот“. Со нула подготвеност за зборење пред камера, и идентично искуство, Мартин меѓу другото планира дека за 5-6 години сите книги од серијалот ќе му бидат завршени. 21 година подоцна, уште не се. Повеќе

Вестеросворлд: Игра на тронови во светот на Вестворлд
Среќни празници на сите верници од ГОТ вероисповест
Кога Игра на тронови би ги снимал режисерот на Малата невеста
Florence and the Machine // Jenny of Oldstones