таг: луи ц.к.

Холивуд репортер: Како би требал да изгледа камбекот на Луи Ц.К.
Да те немаше ќе требаше да те измислиме

Не е еден човек, се знаат кои се, самите ќе се препознаат, а и вие ќе ги препознаете. И за тоа што го прават, човештвото треба да им е вечно благодарно. Повеќе

Луи Ц.К: нема подобро од дремење

Нема, ни секс не е подобар од дремење. А кога сме кај сексот, Луи мисли дека човештвото може слободно да престане да снима порно, затоа што го има во изобилие и доволно е. Повеќе

„Хорас и Пит“ (2016)
Букбокс гледаше

Серијата во десет продолженија за семејство кое држи бар со стогодишна традиција во Њујорк најпрвин изненадува затоа што е со Луи Ц.К. а не е комедија. Ако го надминете ова првично изневерено очекување, може да се фатите како уште некоја минута по завршувањето на секоја епизода зјапате во затемнетиот монитор, размислувајќи за смислата на животот. А признајте, од кога не ви било така? Повеќе

Луи Ц.К. ќе гласа за Хилари

Не само против Трамп, него против кого било, Луи попрво би дал глас за Хилари. И како што објаснува, не е проблем ако гласаш за Трамп, проблем е ако не гласаш за никого. Повеќе

Неочекувано длабок Луи

Еден стар човек, мизерија, љубов, бившата, ти како класичен идиот, и собирање кучешки измет од улица (ова последново чисто од хигиенски причини). Повеќе

Мајсторка

Луи Ц.К. против Џеј Лено, во "не мора да се сакаме, ама барем може достоинствено да се ругаме" расположение. Повеќе

Не гласајте за Доналд Трамп
Молба од Луи Ц.К. до фановите

Од почетокот на годинава, Луи секоја сабота им пишува меил на фановите во кои обично ја најавува следната епизода на неговото шоу "Хорас и Пит." Неделава мејлот имаше еден поопширен постскриптум. Повеќе

Збирка дела - Луи Ц.К. и мобилните

Збирката повеќе е критика, односно воодушевување од технологијата и критика за тоа колку глупо ја искористуваш оваа невидена технологија што ја имаш на располагање. Повеќе