ЕКСКЛУЗИВНА ФОТКА ОД ОДМОРОТ НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ВО ГЕРМАНИЈА, ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО ПРАВИ НА АЛПИТЕ!