таг: рецензија

Рецензија на Хуавеи П20 про: достоен конкурент на Ајфон Икс и Галакси Ес 9
Рецензија на Сони Мавика произведен во 1997
Најдобриот Ајфон што не треба да го купиш
Рецензија на Ајфон 8

Консензусот околу Осмицата сведен на еден твит, гласи: Ајфон 10 всушност е Ајфон 8. Осмицата постои само за да ја оправда цената од 1.000 долари за 10-ката. Дрво едно, купи репариран Ајфон 6-за за 200 долари. Повеќе

Истрел во срцето кое го нема
Теофил Панчиќ:

“Глеј, глеј, Џегер и Ричардс на македонската драма и театар, па уште ексклузивно во нашиот сокак!", весело крикнува Теофил Панчиќ, по повод најновата претстава на Дејан Дуковски и Алексадар Поповски, за која вели дека нема ни една утка. Повеќе

Лажен ресторан победи на TripAdvisor

За да докажат дека оценките на TripAdvisor се гола вода, италијански весник измислиле непостоечки ресторан, го пријавиле на сервисот и ја победиле конкуренцијата.  Повеќе

„Преџвакан" Коелјо
Книжевен потсмев

Можеби затоа што му завидуваат, а најверојатно затоа што навистина знае да биде лигав, Коелјо им е омилена тема за подбишега на книжевните рубрики. Џон Крејс од Гардијан ја раскажува неговата нова книга, „Ракописот пронајден во Акра" со малку, ама одбрани зборови. Повеќе

Тесла се штити од главата

Човек на Њујорк Тајмс напиша крајно неповолен приказ и рецензија по неговото пробно возење на популарниот електричен автомобил Тесла. Првиот човек на компанијата не остана должен. Повеќе