таг: принц вилијам

Документарка за депресија на БиБиСи со Тиери Анри, принц Вилијам, Дени Роуз

Во ситуација кога статистиката во Британија покажала страшни резултати за депресија меѓу мажите, принцот Хари ги собира големите фудбалски ѕвезди и отворено на БиБиСи раскажуваат за психолошките трауми низ кои поминале. Бараат од мажите да зборуваат за проблемите. Повеќе

Ако ти паѓа косата, не се секирај, ни Руни не куртули

Клиниките за пресадување коса со задоволство објавуваа дека еден Вејн Руни имал успешна трансплантација на коса и дека дошол моментот кога мажите веќе не мора да се срамат ако се решат на таков чин. И принцот Вилијам сакал да пресадува коса. Повеќе

Како Чарлс си ги продаде синовите

Документарец на БиБиСи тврди дека еден од најблиските помошници на Принцот Чарлс им давал (штетни) информации на британските весници за Вилијам и Хари, со цел да ја спаси репутацијата на Чарлс. Повеќе

Белата куќа до новинарите: немој да нè срамите пред гости

Помошниците на Обама "учтиво ама строго" побараа од новинарите во Белата куќа да не ги срамат пред гостите и да не ни помислат да прават селфи со принцот Вилијам. Повеќе

Поклонот на Вилијам

Што добивте вие (или барем што се надевате да добиете) за 30-от роденден? Принцот Вилијам ќе добие 16 милиони долари. Повеќе

Кралска ноќ во Париз

Тоа што Пипа мавташе со пиштол (инаку пластичен) сред Париз на крај ќе излезе најмал проблем за балдзата на принц Вилијам. Oна што ќе треба да го објасни е журката, џуџињата и стриптизетите пред тоа. Повеќе