таг: порно индустрија

Порното вреди меѓу многу и претерано многу пари

И ова не е сума од еден, два, сто или петстотини милиони долари, туку најмалку по 10 пати повеќе од тоа. Повеќе

Италијански фудбалер се сели во порно индустрија

Да кажеш ќе отвора ланец ресторани или кафулиња, ќе се занимава со менаџирање млади таленти, со членство во управа, па да го разбереш. Ама овој видел не видел, отишол да снима порки. Повеќе