таг: копа америка 2019

Одговор на прашањето што бараат Катар и Јапонија на Копа Америка

Во тек е најстариот турнир за репрезентации на свет - Копа Америка 2019, издание кое летово се игра во Бразил и каде дојдоа две селекции кои како да бодат очи кога ќе се спомене Јужна Америка а тие не се од таму. Повеќе

Како ќе изгледаат Меси и обновените гаучоси на Копа Америка
Vamos Vamos Argentina

Цели 26 години Аргентина чека на трофејот од Копа Америка. Нацијата сонува како Меси го крева толку посакуваниот пехар. Со подновен состав ќе го напаѓаат тронот. Повеќе

Водич во најголемиот фудбалски турнир летово - Копа Америка 2019

Ако планиравте да одморите од фудбал после финалето на Лига на шампиони, сте се зафркнале. Во петок према сабота почнува Копа Америка - турнирот за најдобрите селекции од Јужна Америка каде се живее за фудбал. Повеќе