таг: жилет

Фудбалер од турска трета лига со жилет ги сечел противниците

Варварски потег за кој нема место ниту во војна, а не на фудбалски терен меѓу два клуба кои играат пред илјадници гледачи. Што требало, да убие некој? Повеќе

Жилет, и проблемот со корпорации што сакаат активизам за профит

Колку што производителот на жилети и опрема за бричење правилно одбра теми на кои да се закачи, толку беше лоша и несмасна изведбата на нивната кампања. Повеќе

Кога родителите му договарале реклами на маестро Федерер

На средината од февруари Федерер потпиша нов рекламен договор со авто гигантот Mercedes и според Forbes, “Маестро“ ќе заработи 15 милиони долари за 3 години. Таквиот договор само ја зацврсти репутацијата на Швајцарецот како „крал на рекламите“. Повеќе

Бричевите од еден долар купени за една милијарда

Во 2011 двајца дечки се наоѓаат на муабет колку непотребно скапи се бричевите на големите компании. И решаваат да ги реметат понудувајќи евтина алтернатива која ја стартуваат со едно ултра ефектно видео. Пет години подоцна, фирмата им ја купуваат за милијарда долари. Повеќе

Симфонија на Жилет

Пред некое време ова го направи Најк со баскети, па после и секакви топки, сега Жилет реши да компонира со тегови и слични фитнес справи. Одлично. Повеќе