таг: секс пистолс

Кога ќе му се напеналиш на Бибиси

Британски про-брегзит парламентарец побара од Бибиси да ја врати традицијата на свирење на британската химна, God Save the Queen, по завршување на дневната програма. Повеќе

Џон Лајдон веќе не е толку Ротен
Интервју со некогашниот фронтмен на Секс пистолс

Во април издаде втора автобиографија на повеќе од 500 страници, „Лутината е енергија: мојот живот, нецензуриран". Утре, 4 септември, излегува и неговиот нов албум, „Она што му треба сега на светот". Човекот кој беше познат како „Џони Гнилиот“ има скоро 60 години, а според ова интервју сега е прилично зен, и не толку лут на светот. Повеќе

God Save the Apps

Најбучниот фронтмен на панкот, анархијата и бунтовничкото непомирување со општествените норми се заиграл и спичкал 15.000 долари на апликации за Ајпад. Повеќе