таг: пауза

Ако сакаш да завршиш работа, прави пауза

Машините се смислени со единствена цел да работат 24 часа, па и покрај тоа знаат да крахираат. Ти не си смислен да работиш 24 часа. Повеќе

Пуш пауза или годишен?

Ги гледате колегите и колешките пушачи како безброј пати излегуваат надвор на цигарче (тоест да се трујат со тоа нивните гадни цигаришта) додека вие кмишите на работното место и никој па ни фала да ви каже? Е па, Јапонија. Повеќе

Кога е најдобро да одиш на мочање во тек на филм?
Koнечно корисна апликација

Апликацијата се вика RunPee, и служи да сигнализира кога почнува досаден дел од филмот којшто го гледате, за ако одите до ве-це да не пропуштите ништо значајно. Повеќе

Кој е за пауза за секс?

Шведски политичар цени дека секој вработен во текот на работниот ден треба да има саат време да тркне до дома (или кај и да е) и да се плесне со партнерот. Пред да гласате ЗА, проценете добро; ваквата пауза дополнително би ги фрустрирала оние што страдаат од нејебитис; дури тогаш Фејсбук ќе вришти од нивни коментари за секоја (ебена) тема. Повеќе

Неверојатното нешто што го правиме додека муабетиме
Делфините брзо пливаат, орлите високо летаат, а ние..

Разговарањето со други луѓе најчесто се одвива толку спонтано што не забележуваме дека притоа се служиме со една од најголемите човечки вештини - надоврзувањето, со неверојатна брзина, на муабетот веднаш по точката којашто ја става нашиот соговорник. Повеќе