таг: недвижности

Ви се разгледува куќа од 21 милион долари?
50 милиони станови во Кина дремат празни

И покрај запнувањето од највисоко ниво, Ши Џинпинг во повеќе наврати повторува дека во станови треба да се живее не е само да се купуваат, над 20% од вкупниот фонд на станови и куќи во Кина се празни. Повеќе

Што треба да знаете ако купувате вила од 188 милиони долари

Зданието се наоѓа во Бел ер, населбата во Лос Анџелес, има над 3.500 метри квадратни во кои меѓу другото се сместени 12 спални соби и 21 купатило, а купувачот од газдата добива и гратис хеликоптер. Повеќе

Колку би платиле кирија за паркинг место?

Како што е ред за град што руши рекорди со стан продаден за над 70 милиони долари, на ред дојде и да сруши рекорд за најскапо изнајмено паркинг место во светот. Повеќе

Њујорк, град на празни продавници

Ако сè уште е точно дека Њујорк е град кој никогаш не спие, тогаш меѓу причините за будноста веќе не е бескрајниот блесок од шарените и примамливи излози. Во царството на потрошувачите речиси секоја голема улица е полна со слободни и празни продавници. Повеќе