таг: канје вест

Kanye West // Closed On Sunday
Не мора баш сите прашања да добијат одговор
ИКЕА упатство низ шведскиот правен систем

Во една од поопскурните случки изминативе месеци, Канје му се јавува на Трамп за да побара од  американскиот претседател да се јави кај шведскиот колега и да ургира околу апсењето на американски рапер (A$ap Rocky) во Стокхолм. И Трамп стварно се јави кај шведскиот премиер и стварно проба да ургира - буквално понудил тој да му ја плати кауцијата на раперот. Повеќе

Канје, Нирвана, Сандеј сервис...
Саат и кусур интервју на Шарламејн со Канје
Kanye West - Fade
Канје, брате пирате

Во еден од неговите Твитер перформанси Канје пишува дека периодов постојано го слуша Суфјан Стивенс, и како доказ за неверниците пушта и принтскрин од својот лаптоп. Како и многу досегашни паднати жртви, така и Канје премногу доцна сфаќа дека принтскринот пресликува буквално сè на твојот екран. Повеќе

Петиција на која не може да има доволно потписи

Канје Вест, човекот жанр сам по себе, одлучи својата болка за заминувањето на Боуви да ја искаже на најдобар можен начин на кој тоа го знае - да издаде албум со препеви на песните на Боуви. Илјадници луѓе од сите краеви на планетава се кренаа на нозе да го замолат Канје никогаш да не го направи ова. Повеќе

Канје на аудиција на Американски идол