таг: фк осогово

Фасцинантни бројки од едногодишното маркетиншко работење на ФК Осогово

Само пет дена откако пишавме дека се најмодерен македонски клуб во однос на тоа како се работи на интернет, само уште еднаш ни ја потврдија перцепција за нив. Друг клуб не ни излегува со вакви податоци за сопствената промоција. Повеќе

Уште со ориз не сме се нагостиле во Офф.нет

Ние им направивме статија каква што заслужуваат, тие нас ни се заблагодаруваат со кочански ориз. Да знаат само што гурмани работат на овој сајт, ќе сфатат колку сме радосни за вниманието. Продолжете само така дечки и чувајте ни ги сезонските, ќе ви навратиме кога ќе не носи патот. Повеќе

Најсимпатичниот и најмодерен клуб во Македонија е ФК Осогово

Го следи Лион на Твитер, Рома пак твиташе за нив и ги прогласи за тим на денот, а кога Мурињо го отпуштија од Манчестер му се понудија да ги преземе. Кога читате за овој клуб на нивните социјални мрежи, немате чувство дека ова е македонска екипа. Повеќе