ВОЛ, БРАДА И КУП ЛАЈНА ОД БИК ВО ФОРМА НА ГЕО ПОЛИТИКА ПРЕД КАМЕРИТЕ НА КУРТОН АЛФА ТЕЛЕВИЗИЈА, УПОРИШТЕТО НА КУРТОНИТЕ И НА КУЧИЊАТА НА ВОЈНАТА