СЕПАК ЌЕ ИМА ТВ КОЛЕЖ НА СТОЛЕТИЕТО : Боки 13-ка ВО ИСТОРИСКИ ТВ ДУЕЛ против Зоран Буревесник на 1 ТВ во недела во 21 часот!