таг: висконсин

„Ирците“ кои ја смислија најзаразната песна на стадионите во САД
Jump Around

Ретко кој не го памти хитот Jump Around на коишто генерации скокаа на прослави, родендени, дружби. Во САД на стадионот на Висконси традиција долга 20 и кусур години е преку 80.000 души да скокаат на оваа песна. Делува страшно! Повеќе

Берни Сандерс си грми

Висконсин е шеста по ред победа на Берни Сандерс во предизборната трка со Хилари Клинтон. На почетокот на кампањата, ретко кој очекуваше волку жилаво држење од човекот кому интегритет никогаш не му недостасувал а сега стои добро и со пари. Уште да успее некако да се конектира со црните гласачи. Тоа ќе се види во Њујорк. Повеќе