таг: малезија ерлајнс исчезнување

Длабокиот проблем на летот MH370

Во изминатите 3 дена австралиската и кинеската морнарица успеаа да фатат сигнали од црната кутија на исчезнатитот малезиски авион. Сега има проблем кога сфатија од колку длабоко доаѓа сигналот. Повеќе

Дали Ротшилд навистина го сруши малезискиот авион?

Ротшилд го срушил авионот за да ги убие другите масони во него и сам да биде газда на патент за воени микрочипови.... Вклучувајќи го и македонскиот дел од интернет пеколот, оваа приказна дел од светот ја лапна како баба пензија. Чек, чек, ако масоните или илуминатите се најтајните и најмоќните фаци на светот, како тогаш секој абдал им ги знае финтите? Повеќе

Зошто современиот свет не може да се помири дека некој може да исчезне?

Патниците на малезискиот лет MH370 постојат. Сигурно се на планетава, на опскурно парче земја, или длабоко на морското дно, или живи или мртви. Па сепак, во свет каде очекуваме дека секој може да биде лоциран во реално време, овие исчезнати 226 души изгледаат како да припаѓаат на сферата на фикцијата. Повеќе

Што ќе прави СиЕнЕн ако никогаш не го најдат авионот?

Процената е дека СиЕнЕн со покривањето на исчезнувањето на авионот ги претвори вестите во теле-новела. Тука најголем проблем е што драмата на СиЕнЕн може и да не добие завршеток, ако не го откријат авионот. Повеќе

Теориите на заговор за исчезнувањето на летот 370

Кога цела недела не можеш да најдеш Боинг 777 со 227 патници во него, нормално е луѓе да почнат да застрануваат во личните експертизи на темата, и празнините во приказната да ги пополнуваат со: вонземјани, Ујгури, Северна Кореја или терористи. Повеќе

Ако можеш, ти најди го авионот на Малезија Ерлајнс

Еве како изгледа мометалната потрага по авионот од летот MH370 - имате 160.000 квадрати, секој од нив со големина милја на милја (1,6 км х 1,6 км). Авионот е во центарот на целата мапа и е со соодветни димензии пропорции во однос на коцката. Повеќе

Како е можно да изгубиш авион во 2014-та

Боинг 777-200 е авион со должина од 63,7 метри и распон на крилјата од 60,9 метри. Токму ваков авион веќе неколку денови не можат да го најдат спасувачки екипи од 9 држави, вклучувајќи ги и САД. За сега, заклучокот е дека што и да се случило со авионот, се случило брзо. Повеќе