таг: мајли сајрус

Wrecking Ball, ама малку поинаку
Зошто јазикот на Мајли е толку бел?

За жал, живееме во време кога нашето слетување на Месечината, нaшeто "I have a dream" е - јазикот на Мајли Сајрус. Толку медиумски покриен што остана само со него да се позанимаваат експерти за орална хигиена. Повеќе

Што би ѝ пишал Спрингстин на Мајли?

Веројатно би му било битно да ѝ објасни во што е разликата да си во центарот на внимание затоа што: а) те сметаат за иднината на рокенролот и б) затоа што го триеш задникот и лижеш чекан. Повеќе

Шинејд и Мајли ја направија голема

Започна со "мајчинските" совети на Шинејд до помладата колешка од естрадата. Па Мајли одговори безобразно па Шинејд се шокираше и сега најверојатно ќе се влечкаат по судови. Повеќе

Писмото на Шинејд до Мајли

Откако во интервју за Ролинг Стоун Мајли Сајрус ја наведува како влијание во својата кариера, Шинејд О'Конор решава да и напише отворено писмо на пејачката, во кое најискрено ја предупредува да не дозволи да биде искористена. Ова е писмото во целост: Повеќе

Стани моме да тверкаш, да те гледам весел јас
јазично недоразбирање

По провокативното чепатење на Мајли Сајрус на овогодинешниве МТВ награди, кои некои го нарекуваат играње, глаголот „to twerk" доби на популарност. До толку што излезе муабет дека експресно го додале во Оксфордскиот речник на англискиот јазик. Повеќе