таг: хенри кисинџер

(Донт) Кил Кисинџер

Хилари Клинтон е почастена што има поддршка од некогашниот државен секретар Хенри Кисинџер. Берни Сандерс  е горд што Кисинџер НЕ му е пријател. Тоа е таа разлика меѓу нив двајца. Повеќе