таг: чума

Глувци против луѓе
Крај на војната?

И покрај непроценливиот ПР кој со правеше дизниевиот Џери, не успеавме да ги засакаме. Нема некој кој повеќе ги потепал од нас, а и ние кумулативно немаме загинато повеќе од друг цицач. Се проценува дека се ближи крај на милениумската војна и војната ние ја добиваме. Но, оваа проценка е направена од луѓе. Втората страна се нема изјаснето.  Повеќе