таг: бијонсе

Како химната на САД почнала насекаде да го следи американскиот спорт?

Песната The Star-Spanled Banner официјално го добила статусот државна химна во 1931 година. Од тој момент редовно ја исполнувале на најважните мечеви од бејзбол и американски фудбал. Повеќе

Бијонсе ја интервјуира Соланж
Денот кога белците дознаа дека Бијонсе е црна
Бијонсе се разбира во чилеанскиот фудбал

За време на посетата на Хаити, Бијонсе на аеродромот Порт Принс се сретна со група Чилеанци кои ја прашаа дали знае нешто за Чиле? Пејачката ги изненади и ги воодушеви со одговорот. Повеќе

Ова не треба да функционира вака добро

Ја гледаш Бијонсе, ја слушаш Адријана Кеш, нормално со - Кеш. Човекот што ни го прати видеово, вика ние сме го инспирирале. Не ни е јасно како, ама нема да му се противиме. Повеќе

Во името на отецот, синот и Бијонсе

Снимка од концертот на Бијонсе во Нешвил и моментот кога еден фан ќе успее да го допре Светиот дух. Повеќе

Зошто Бијонсе има твитнато само 8 пати?

Затоа што девојката има нешто што се вика "дигитал менаџер" па така процениле дека треба. Повеќе

Бијонсе, свадбарски подготовки

Се што имаме ние да го кажеме за ова видео, Бијонсе ќе ви го каже многу подобро. Секоја чест за тој што открил како ќе и легне српско на Бијонсе, нас само нè интересира кој е процесот на размислување за да се стигне до ова. Повеќе

Човекот што не ја сакаше Бијонсе