Кец у два

Кладилничарска понуда на годината

На пет минути пред истекот на старата а доаѓањето на новата година во една кладилница во Република Српска имало интересни понуди за обложување. Повеќе

Малер на колото за 400.000 денари
Махер и малер на колото
Гол вреден милион денари

Ете до толку може човек да нема к`смет. Го уплаѓа истиот тикет три пати со различни уплати, гаѓа сè живо, но исплатата му ја стопира тој пусти гол кој фали да го постигне ПСЖ во прво полувреме (0:1 прво, 2:3 крај), екипа која дроби сезонава со голови. Инаку тоа му е најмалиот коефициент. Нето добивка: 15.000 евра. Повеќе

Некој бил убеден дека ќе загубиме од Чешка

Ни стигнаа две задоцнети ливчиња од еден махер кој веројатно од обзири спрема сè живо што се изнервира за поразот на Македонија од Чешка, дури сега ни ги праќа тикетите. Ја товарел без да штеди, а добро ја намирисал и Словенија. Повеќе

Во името на гол-гол, три плус и второ појако од прво

Во кладилница нема што не е пробано. Сите игри, сите комбинации, сите системи. Кога не сака не сака, па дај да викнеме поп во припомош за добивка. Православен свештеник, Корча, Албанија. Повеќе

Прилепчанец ги закла 40.000 евра со 100-че

Махерот на колото, неделата, месецот и годината е веќе познат. Доаѓа од Прилеп и докажува дека 20 утакмици не се многу да ги фатиш во кладилница. Сите ги одиграл 1-2 гола во прво. Со здравје да си ги трошиш 2.567.111 денари. Повеќе

Малер на колото кој фати 26 утакмици
Кога чекаш НБА на плус поени во диско

Од 13:00 си ја фатил Гетафе - Леванте Тим1, од 16:00 Вокинг ти ја дава гол-гол, од 18:00 Фиорентина глатко ја кружиш со Киево, вечерта Монако те поти до 90-та и го чекаш Далас на плус а не мрда. Повеќе