Кец у два

Одбојкарски махер на колото

Додека синоќа сте се нервирале што Борусија - Барса заврши компир, Челси дома ја оплеска и Ливерпул не ја даде ГГ3+, го имаме обложувачот на денот. Можеби не му е многу полн џебот, колку срцето и ќеифот. Повеќе

Малер на колото за 450.000 денари

Гаѓа 24 утакмици и го заебува само Блекбурн - Стоук 2+. Во 14-ма минута резултат е 0:1, на крај на прво Бојан Кркиќ промашува пенал и не паѓа втор гол.. Па да не се немало милост мајко му стара. Повеќе

Малер на колото за 800.000 денари
Малер на колото
Пред мене најдовте да пљачкате кладилница?

Стариот има 83 години, секој викенд пишува тикет, ама редот, мирот и ритуалот му го рушат тројца бандити кои се обидуваат да станат махери на колото без да уплатат. Како дошле, така ошле без денар. Со мала помош на вработениот ги соборува и ги брка од кладилница. Херој. Другите кидавела. Дајте му ваучер. Повеќе

Махер на колото со три и малер со четири тикети
И ти ли ги сони точен резултат?
Малер на колото
Махер на колото кој и двете ги сони 0:0

Оваа рубрика обично оди во понеделник и петок, ама оди стрпи се да те видам до петок. Сите се чудевме на синоќешните резултати од ЛШ, освен Бранислав и Бобан. Па добро бе како успеавте вака да ги трефнете? Повеќе

Малер на колото за 514.000 денари