таг: знамиња

Англичани ги сретнале руските хулигани од Марсеј и се частеле пиво

Неколку недели по почетокот на Светското првенство во Русија, многу луѓе се увериле дека во натписите на британските и американските медиуми за повторување на насилните сцени од страна на руските хулигани нема никаква вистина. Повеќе

Европските знамиња во стил на јапонски префектури
Стереотипи, знамиња и типографија + македонска верзија!
Графички дизајн

Кирил Зајцев, графички дизајнер од Москва, прави фина комбинација на она што вообичаено ја претставува одредена земја вон нејзините граници - знамето, луѓето и пејсажите, и културните стереотипи поврзани со неа. Повеќе