таг: топ гиар

Кларксон, Меј, Хамонд, нешто како фајронт

Легендите на Топ гиар (кои подоцна станаа богаташите од Гранд тур) објавија крај на својата кариера на снимање „студиски автомобилски програми“. Повеќе

Чили Клоз во кола со Стиг и најлутото чили
Елон Маск за Тесла дебаклот на Топ Гиар
Меј, Хамонд и Кларксон зборуваат за Гранд Тур и Топ Гиар
Кларксон, Меј и Хамонд го гледаат новиот Топ Гиар
Нетфликс: Топ Гиар не вредат за парите

Кога тројката потпиша за Амазон, официјалната информација беше дека договорот бил "многу, многу, многу скап." Ова го потврдува директор на Нетфликс, кој преговараше, ама не потпиша со водителите на Топ Гиар. Повеќе

БиБиСи запна за Меј и Хамонд

БиБиСи најави дека ќе го брка Џереми Кларксон. Меј и Хамонд најавија дека ако ова се случи тие си одат од Топ Гиар. БиБиСи го избрка Џереми Кларксон. Меј и Хамонд го напуштија шоуто. БиБиСи сега сака да ги врати двајцата и тоа под услов да им даде многу пари. Повеќе

Последниот Топ Гиар

До сега не објавено видео од последната емитувана епизода од шоуто, во која Кларксон пред камери ја кажува својата страна од приказната за инцидентот по кој е избркан од Топ Гиар (најверојатно заедно со него нема да се вратат ниту Џејмс Меј и Ричард Хамонд). Повеќе

Стивен Фрај наместо Џереми Кларксон?

На БиБиСи не им се остава Топ Гиар, ама па веќе не им се работи ниту со Џереми Кларксон. Едно од можните решенија е Стивен Фрај. Повеќе