таг: тетовирање

До размазувањето и по него

Сè тоа е слатко и убаво кога како гест на бескрајна милост кон своето дете решаваш да истетовираш тетоважа што тој / таа ја нацртало. Проблемот е кога по вакво нешто на истото ова дете треба да му се истопориш како авторитет и да му кажеш - изеди тоа грашокот. Повеќе

Тетоважа од 80, 400 и 875 долари
Тетовираните баби на Босна и Херцеговина
Frank Carrilho
Onnie O'Leary (тетоважи)
100 години тетоважа
Истоветни тетовaжи за копи-пејст младина

Муабет со неколкумина тату артисти за тоа што најмногу им бараат и што веќе им е преку глава да цртаат. Ако имате истетовирано стрела на себе, не мора да читате. Или часовник. Или симбол за бесконечност. Повеќе

Меси го тетовираше својот мајстор

Во кариерата дал преку илјада автограми, но никогаш не тетовирал. Сè до вчера кога неговиот личен тату мајстор, Роберто Лопез од Барселона побарал од Аргентинецот да му го нацрта бројот 10 на дланката. Повеќе

Истетовирана родителска љубов

На приказната случајно налетавме на ѕидот на Лешоски. Нашиов емотивец вика: Си најдов уште еден артикл за фолдерот „Работите за кои вредеше да се живее". И, така е. Повеќе