таг: секси

Ако ја загледаш на слободно фрлање, бунар правиш

Натпреварот меѓу Бразил и САД на светското кошаркарско првенство во Кина донесе кадар типичен за фудбалски Мундијал кој поретко се гледа во сала. Тоа е и потенцијална опасност за деконцентрација на противникот. Повеќе

Безобразно луто

Би го јадела како предигра! Повеќе

Костимот што го посакувавте: секси докторка на науки
За Василица во Вевчани

Кон следнава тема имаме контрадикторни чувства. Од една страна стварно е глупо да продаваш „костим за жена-доктор на науки" кој повеќе личи на сатенска пижама во која на ладново сигурно настинуваш, освен ако не се покриеш со тоа дипломчето. Од друга страна, кога друг пат се нашле „докторка на науки", „секси" и „дарлинг" во иста реченица? Повеќе

Кога албумот нуди повеќе од музика
Мрсно ретро

Уште една причина да го сакате винилот, и да бидете носталгични по него: еротско-сатирични корици на албуми од 1950-тите и 1960-тите. А богами и насловите не се за потценување. Повеќе

Момчиња и колачиња
За кревање на шеќерот

Има денови кога мислите дека на интернет нема ништо интересно. И тогаш колега ви го праќа следниов линк... Повеќе