таг: саут парк

Саут парк (не) и се извини на Кина

Бандата имаше епизода критична кон Кина, па Кина за да докаже колку Саут парк не се во право за тоа што го зборат за земјата реши да ја забрани серијата во целата земја. Следни на ред беа Саут парк да наведнат глава. Повеќе

Зошто Саут парк одлучи да го игнорира Доналд Трамп

Има одредена точка по која пародијата и карикатурата повеќе не се ефикасни методи за да насмееш човек. Моментално авторите на Саут парк така се чувствуваат околу американскиот претседател. Повеќе

Авторите на Саут Парк: „Сатирата стана реалност“

Мат Паркер и Треј Стоун велат дека новата американска администрација ќе биде тешка за заебавање. Причина - тие веќе се доволно комични. А сепак и толку реални. Повеќе

Саут парк, ремек-дело составено од пцовки
Не сте имале поим колку филозофија има во Саут Парк
Саут Парк, совршениот цртан за ерата на гневот

Ако Саут Парк беше човек, тој ќе беше доволно возрасен за да гласа, иако веројатно немаше да го стори тоа. Овој бесрамен цртан е централата за анти-активистичката сатира и богохулење уште од 1997-ма, пишува Џејмс Пониевозик во текстот за Њујорк Тајмс. Повеќе

Неочекувана Саут Парк утеха
Од длабокото

"Единствен начин сега да се чувствувам волку тажно, е ако претходно сум чувствувал нешто многу убаво," Батерс. Повеќе