таг: повлекување

Полудо пензионирање од фудбал ниту имало, ниту ќе има

Легендарните фудбалери обично кога се повлекуваат прават еден круг на терен, се поздравуваат со навивачите, па тука имаш солзи и емоции, а евентуално организираат и проштален натпревар. Заборавете на сето тоа. Ова што ќе го видите е како драматична сцена од филм. Повеќе

Амазон повлече книги кои промовираат опасни „лекови“ за аутизам

Во текот на оваа недела сајтот повлече наслови кои промовираат во најмала рака сомнителни терапии. Повеќе