таг: критики

Син му го прашувал Меси зошто толку го напаѓаат во Аргентина, стигна одговор

Во ситуација кога на своето дете не знаете како точно да му објасните за што станува збор, целата работа ја преземаат неговите врсници. И добро ја завршуваат. Барем во случајов со син му на Лионел. Повеќе

Чистачот на аеродром кој си направи проблем со бистата на Кристијано

Насмеаните лица, коктели и многу фоторепортери на големата свеченост по повод преименувањето на аеродромот во родниот град на Роналдо не го најавувале пеколот низ кој поминал „вајарот“. Повеќе

Сите проблеми со „Данкирк“

Го фалат (со право) дека визуелно е богат и дека со многу малку дијалог успева да изгради атмосфера. Ама и многу го кудат (пак со право), затоа што е прилично искривена верзија на историјата. Што е битно само ако очекувате од игран филм да биде и документарен. Повеќе

Лажен ресторан победи на TripAdvisor

За да докажат дека оценките на TripAdvisor се гола вода, италијански весник измислиле непостоечки ресторан, го пријавиле на сервисот и ја победиле конкуренцијата.  Повеќе