таг: канцеларии

Баталете тоа „океански систем“ за канцеларии, додека е време
Канцеларии не како твојата
Проблемот со „океан“ канцеларија и како да го решиш

Демонтирањето на коцката и воведувањето на отворената „океан“ канцеларија беше доживеана како момент на глобално копоративно просветлување, решение кое конечно ќе ги зближи рамнодушно несреќните канцелариски работнички сили и ќе донесе радост, креативност и  (веројатно најважно) полетност во исполнувањето на работните задачи. По доволно години искуство во отворени канцеларии, излезе дека баш и не е така. Повеќе

Не си глуп, таков е воздухот

Освен ако не се одржува на еколошки чисто ниво, воздухот што го дишеш во канцеларија го намалува капацитетот на твојот мозок за повеќе од половина. И ова е тестирано на луѓе со капацитет. Повеќе

Канцелариски фетиш

Ако планираш отворање нова канцеларија, реновирање на старата или едноставно сакаш да имаш за што да му кенкаш на шефот или кај човечки ресурси, тогаш имаме да ти понудиме бескрајно многу причини. Исто така, може вистински да ти падне мака кога ќе сфатиш каде работиш. Повеќе

Книжевен жанр: канцелариски ѕидни преписки
До милиот колега

Има една форма на човечка комуникација за која ќе биде потребно уште долго време пред да стане целосно дигитална - оставање ѕидни пораки по канцеларии и тоалети. Повеќе