таг: гордон ремзи

Гордон Ремзи и секој пат кога му е послужено лошо морско/рибешко

Ако за ништо друго не ви е мерак, Гордон Ремзи треба да се гледа за изобилието начини со кои располага за да укори и навреди човек, и како секој пат одново и искрено е изненаден од туѓи фејлови. Повеќе

Гордон Ремзи, шеф и родител

Гордон Ремзи како еден од најдобрите телевизиски примери на Џекил и Хајд. Да го видите со дечурлана, па потоа и со возрасни. Повеќе

Упатство на Гордон Ремзи за совршен бургер
Готвачка поддршка

По принципот на техничка, само за готвачи. Ми загоре, го пресолив, ми остана, и слични разнебитувања на твојата верба дека те бива за готвење, одговарани и решавани лично од Гордон Ремзи. Повеќе

Пет основни фори за готвење од Гордон Ремзи

- Како да исецкаш кромид.
- Како да свариш ориз.
- Како да ја отстраниш кожата и коските од риба.
- Како да наостриш нож.
- Како да свариш шпагети.

Не, не знаеш како! Повеќе

Вистината за Гордон Ремзи
Одговорите на Гордон Ремзи

По повод 500-та епизода за Фокс Прајм која треба да се случи кон крај на април, Ремзи седнува да одговара прашања на Редит за се и сешто. Повеќе

Ремзи вс. Оливер

По кратко примирје, Џејми Оливер искористи еден настан во Сиднеј Опера Хаус за да го обвини Шкотот дека е "многу љубоморен" на неговиот успех. Иако расправата со Џејми му е најдолгорочна, речиси и да нема човек во бизнисот со кој Гордон не е скаран. Повеќе

Гордон Ремзи вади кавијар