таг: анџелина џоли

Американецот што реши да жени украинска Анџелина Џоли

Општа тривија од видеото: На агенцијата што посредува и има платено над 10.000 за контактите со девојката (пример еден меил да размениш е 10 долари).
Една опсервација од страна околу целата работа:

- Тој во видеото: Девојката изгледа како Анџелина Џоли, што можеш таму да згрешиш?

- Јутјуб коментар на видеото: Ти не изгледаш како Бред Пит. Повеќе

MALEFICENT (прв трејлер)
Силикони, јајца балони

Смрт на Киру Глигоровога не не толко узбуди и потресе, како вадење силикони на Мадам Џоли што намлати долари сас глуму рамну на аматери од шпански серије и набрекнати прслуци, и која уз помош на подувани уста како да гу е уапала оса, иде по бел свет да дели ѓоамити паре и правдину куде људи што ги тихо убива политика на корумпирани политичари. Много е хумана. Посини дете, па меша боје и нације, права правцата мајка светица. Ма, ни немање работу на онија што завршиле на Кембриџ не не погоди толко, како твои с'га веќ спласнати груди, Ангелино! Повеќе

Како е можно компанија да поседува човечки гени?

Токму така, да ги поседува (во пазарна, корпоративна и секаква друга смисла) самите човечки гени, не само процедурите за нивно истражување.  Повеќе

Анџелина до жените

Веста на денот, кои некои портали по инерција заради тоа што се работи за актерка ја класифицираа под „забава“, е дека една од најубавите жени во светот се одлучила „од мирно седење“ да си ги извади обете гради. Еве го нејзиното писмо во Њујорк Тајмс во целост, во кое ги објаснува нејзините мотиви, како за операцијата, така и за обзнанувањето на целата работа. Повеќе