таг: телефонски разговори

Фејсбук го гледа Андроид како поле за жнеење СМС-и и контакти

Додека сезоната за лов на Фејсбук и понатаму е во најголем ек како никогаш до сега, се продолжува со лепењето на „застарени дела“ на социјалната мрежа. Овој пат, тоа е дека тие ги собирале сите информации за испратени и примени пораки, и телефонски разговори од твојот смартфон. Повеќе

Те нема да се јавиш...

Студија базирана на телефонските повици на три милиони луѓе покажува дека жените се тие што ја оддржуваат врската. Партнерот им е приоритет (во зврцкањата по мобилен), се додека ќерките не им пораснат кога тие им стануваат најважни во животот. А тоа треба да се издржи. Повеќе