таг: саша греј

Десетка со Саша Греј

Иако се нема крцкано пред камери веќе 5 години, Саша Греј и натаму важи за една од најголемите порно ѕвезди. Во најновиот филм игра со Илајџа Вуд, претходно се појави кај Содерберг, во меѓувреме пишува колумни и пушта музика. 10 детали од нејзина уста. Повеќе

50 нијанси Саша Греј
Книжевен дебитант

25-годишната поранешна порно суперѕвезда ќе објави роман. „Друштвото на Џулиета", кој ќе излезе на 9. мај, е за девојка која влегува во таен секс клуб, во кој ја учат на дисциплина и покорување. За разлика од книгата на Е. Л. Џејмс, за оваа сме сигурни дека во голема мерка се потпира на знаење од прва рака. Повеќе

Саша Греј, приватно
Саша Греј има поента

Девојката нема проблем со правата (нив ги има), туку со платата. И тоа не со нејзината, туку со вашата. Повеќе