таг: сандра булок

Од новиот филм со Сандра Булок болат очи

Не ни стигнавме да пишеме осврт за „Кутија со птици“, новиот дистописки трилер-хорор на Нетфликс, а тој веќе стана не само „меме“ туку и опасен предизвик. Толку опасен што стриминг сервисот мораше да издаде и формално соопштение. Повеќе

70 милиони причини за на Булок да не и гајле за Оскарот

Договорот на Сандра Булок за снимањето на Гравитација е 20 милиони долари авансно, плус процент од заработката на филмот. До сега филмот заработи 700 милиони долари, а Булок околу 70. Повеќе

„Гравитација" (2013)
Букбокс гледаше

Вселенска одисеја која визуелно ќе ве остави без здив, а сценаристички ќе направи да се запрашате - зошто имало потреба во таа величествена тишина некој воопшто да отвара уста? Повеќе